Välkommen till Allt i Granit Norden
Kök och hem KÖK & HEM ÖVRIGT Restaurang och proffsmiljö RESTAURANG & PROFFSMILJÖ Designprodukter i granit DESIGNPRODUKTER Gravstenar GRAVSTENAR & GRAVVÅRD

Köksbänkar, bordskivor, fönsterbänkar och måttbeställda produkter samt gravstenar i granit och marmor.

1) Gör en förfrågan
Vi svarar på dina frågor och kommer med fullständig prisoffert utan obehagliga överaskningar.

Ring 0501-155 05 eller
skicka e-post

2) Mätning och ritning
När det gäller bänkskivor, speciellt till kök, är det viktigt att ta fram rätt mått. Det är svårt och kostsamt att justera stenen i efterhand. Tänk på att vara noga när du mäter. Tveka inte att kontakta en fackman (t ex snickare) eller oss om du är osäker. Vi hjälper dig så långt det är möjligt.

3) Beställning
Beställningen ska bestå av information om stensort och bearbetningar som önskas. Gärna en ritning eller en utförlig skiss, beroende på vad du beställer. Innan beställningen leder till tillverkning ska en orderbekräftelse ha godkänts. Vid beställning av gravstenar kontrolleras texter noga innan vi sätter igång tillverkningen. Vi finns till hands under hela beställningsprocessen.
4) Leverans och betalning
Våra priser är hämtpriser, men vi kan även hjälpa till med såväl leverans och montering tillsammans med samarbetspartners. Normalt är att företagskunder betalar mot faktura och privatpersoner i samband med leverans efter en kontroll av skivorna. Normal leveranstid är 2-6 arbetsveckor efter beställning.